Vi-skogen: Kunskapsresa till Kenya

1–14 november. ”En hållbar miljö som gör det möjligt för människor i fattigdom att förbättra sina liv” är Vi-skogens enastående vision. Kärnan i verksamheten är att samodla grödor och träd, så kallad agro-forestry, för ökade skördar och bättre miljö.

Vi-skogen har i drygt trettio år planterat träd som tar människor ur fattigdom men också bidragit till demokratiutveckling och ökad jämställdhet. Höstens resa till Kenya erbjuder unika möten med afrikanska småbönder och lokala skogsexperter.

Vi kommer också att få uppleva den fantastiska afrikanska naturen med Riftdalens flamingosjöar, den tropiska bergsregnskogen på Mount Elgon och grässavannerna i Masai Mara med sitt myller av slättvilt och stora rovdjur. Om man vill avsluta vid Indiska Oceanen kan man smälta intrycken i den lilla fiskebyn Watamu.

RESEKLUBBEN
TID: 1–14 november 2019.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 34 500 kronor. Icke-prenumeranter: 36 500 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Voyage: 08-247597, 08-247505, www.voyagespecialresor.se.
I PRISET INGÅR: Flyg, hotell med del i dubbelrum, frukost i Nairobi, helpension under safarin, transporter, seminarium före avresan, 25 träd i Vi-skogen (CO2-kompensation). Träden kommer att planteras under resan.

Läs gärna mer om Vi-skogen på www.viskogen.se.

Du kanske också gillar