Sydamerika med Lars Palmgren

4-21 november 2019. Följ med Reseklubben på succéresan genom Sydamerika. Ciceron är Lars Palmgren som för många är en välbekant röst från sina 20 år som Sveriges Radios Latinamerikakorrespondent.

Under resan blir det intressanta samtal om historia, kultur och politik samt roliga studiebesök och möten med människor i städer och byar.

I Argentina besöker vi det vackra sjö- och vulkanområdet i norra Patagonien. I historiskt intressanta staden Colonia i Uruguay promenerar vi på kullerstensgator genom gamla vackra kvarter.

Resan avslutas i Buenos Aires med fina stadsvandringar, musik och konstupplevelser.

RESEFAKTA
TID:
4-21 november 2019.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 53 900 kronor. Icke-prenumeranter:
55 900 kronor. Enkelrumstillägg: 5 900 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Världens Resor, 08-669 55 25, info@varldensresor.se, www.varldensresor.se/tema- resor/tidningen-vi.
I PRISET INGÅR: Flyg t/r från Stockholm inkl flygskatt (Göteborg och Köpenhamn mot ev tillägg), klimatkompensation, del i dubbelrum på hotell
med halvpension, alla transporter enligt reseprogrammet, inträden till sevärdheter och museer beskrivna i programmet och svensk färdledning av Lars Palmgren.

Lars Palmgren var Sveriges radios korrespondent i Latinamerika i över 20 år. Han har bott i olika länder på kontinenten i över 35 år. Journalistiken är en passion och som pensionär fortsätter han att arbeta som frilans. Lars har gjort dokumentärfilmer och skrivit flera böcker. Han upplever uppdraget som färdledare som en inspirerande form av “direktsänd” journalistik.

Läs hela programmet här.

Du kanske också gillar