Solens mat i Toscana med Bo Hagström

21-27 maj 2019. I slutet av maj när sommaren vid Medelhavet står för dörren gör Reseklubben en resa till Toscana. Ciceron är Bo Hagström, som kanske är mest känd för sin tv-serie Solens mat där han reste runt i Italien och utforskade det lokala köket. På den här resan tar han oss bortom de breda allfarsvägarna och visar oss byarna och restaurangerna som tillhör hans personliga favoriter.

Så här säger Bo Hagström själv om resan:
”Precis som i mina teveprogram ”Solens mat” vill jag visa den genuina landsbygden där människorna är stolta över sitt bröd och sin jord. När vi sätter oss ner vid bondens bord och äter en äkta toskansk måltid talar historien till oss och vi förstår att mat och kulturarv går hand i hand.”

Vi bor i den lilla staden Montevarchi i Arezzo-provisen och i Orbetello i det vackra området Argentario vid kusten i Grosseto-provinsen.

RESEFAKTA
TID: 21-27 maj 2019.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 25 950 kronor. Icke-prenumeranter: 27 450 kronor.
Enkelrumstillägg 2.750 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Ansgar Resor, tel. 031-17 36 90, info@ansgar.se.
I PRISET INGÅR: Flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn, alla transporter, rundturer, guidningar, båtturer och entréer enligt dagsprogrammet, alla flygplatsskatter, väg­skatter och andra skatter, del i dubbelrum, måltider, servicekostnader, svensk reseledning under hela resan samt assistans av lokala guider under utfärder och sightseeingturer, informationspaket.

Läs hela programmet här.

Du kanske också gillar