Vi:s Musikbåt

Den 12 maj 2019 kastar vi loss för Vi:s Musikbåt!

Några av våra starkaste artister är med oss ombord. Eller vad sägs om Sarah Dawn FinerNiklas Strömstedt, Jakob Koranyi och Lena Willemark – samt radarparet Nils Landgren och vår egen musikkrönikör Johan Norberg! Tillkommer gör även musikkritikern Martin Nyström och musikjournalisten Camilla Lundberg.

Vi vågar utlova ett oförglömligt dygn – fyllt av härlig musik!

Resan går till Åbo tur och retur.

SARA DAWN FINER

I höstas hade Sarah Dawn Finer ”musikalskola” på SVT. Men musikal är bara en av strängarna på Sarahs lyra. Soul, gospel, visa och Mello har hon bland annat hunnit med. Skådis är hon också.

NIKLAS STRÖMSTEDT

Med låtar som Sista morgonen och Förlorad igen har Niklas Strömstedt sedan länge en plats vid den svenska popmusikens finbord. Att han därtill grävde guld i USA 1994 gör ju inte saken sämre.

NILS LANDGREN

Trombonvirtuosen som med sitt röda instrument och hesa stämma blivit omåttligt populär och folkkär i både Sverige och Tyskland.

LENA WILLEMARK

Att kula och sjunga på älvdalska är det inte många som kan. Lägg därtill spel på fiol och härjedalspipa samt utflykter till modern konstmusik och ni ser framför er en enastående artist och riksspelman.

MARTIN NYSTRÖM

Att tala om musik är inte det lättaste. Men musikkritikern Martin Nyström behärskar konsten. Om allt ifrån operakonstens födelse till Evert Taubes horisonter kan han berätta, kunnigt och underhållande.

JOHAN NORBERG

Han har spelat med ”alla” och producerat många. Johan Norberg är supergitarristen som är lika flink som skribent, inte minst i Vi, och som gärna drar skrönor på Lyckselemål.

CAMILLA LUNDBERG

I hela sitt journalistiska yrkesliv har Camilla Lundberg sysslat med musik. Rollerna har skiftat – producent, programledare, kritiker etc. Under åren 1999-2015 var hon musikchef på SVT och populära radioprogrammet Opp, amaryllis! har hon lett hundratals gånger.

JAKOB KORANYI

Solostycken för cello är en egen liten subkultur i den klassiska musikens rika mylla. Jakob Koranyi har kallats ”supercellist” och behärskar genren till fullo.

BOKA NU!
BOKNING: Ring Tallink Silja på 08-666 33 33, mer information på Tallink Siljas webbplats.
PRIS: Från 1 995 kr/person del i E4-hytt.
RABATT: Som prenumerant får du 200 kr i rabatt. Uppge bokningskod ”VI RABATT” och ditt kundnummer (som finns på din faktura samt på baksidan av din tidning).

I PAKETET INGÅR: Konserter, föredrag, boende, buffémiddag inkl. dryck (vin, öl eller vatten), piccoloflaska, frukost, fika och underhållning. Annat middagsalternativ kan bokas.

Resan går till Åbo tur och retur och turen tar 23 timmar. (Båten avgår kl 19.30 på söndagen och är åter i Stockholm kl 18.15 på måndagen.)

 

Med reservation för ändringar.

Du kanske också gillar