Vi:s Litteraturbåt 2019

I 20 år har Litteraturbåten förgyllt Östersjön med Nordens roligaste, smartaste och mest intressanta samtal.

Nu är det dags igen – för ännu ett magiskt litteraturdygn på Vi:s Litteraturbåtar. Två av avgångarna är redan fullbokade med det finns plaster kvar den 19 mars. Ta med din vän, din mamma, din dotter eller son, din bokklubb eller åk på egen hand. Vi lovar att du får ett oförglömligt dygn!

Här kan du ladda ner programmen för årets kryssning.

Klicka här för Starlight     Klicka här för Moonlight.

BJÖRN HELLBERG

Deltar avgången 19 mars.
Björn Hellberg behöver väl ingen närmare presentation, men okej då: Journalist, tennisorakel, På Spåret-veteran, författare till ett 60-tal böcker i olika genrer. Vi stannar där.

JONAS HASSEN KHEMIRI

Möt en av sin generations främsta författare för ett samtal om familjehemligheter, föräldraskap och kärlek — och den nya boken Pappaklausulen.

LARS LERIN

Deltar avgångarna 20 och 21 mars.
En av Sveriges mest älskade konstnärer och författare gör efterlängtad återkomst på vår båt. Med sig har han bland annat det gripande praktverket Råskinn.

JONAS KARLSSON

I vår återvänder Jonas Karlsson till skönlitteraturen. Och på vår båt blir det exklusivt förhandssläpp av den nya kortromanen Regnmannen!

JENNY JÄGERFELD

När författaren och psykologen Jenny Jägerfeld debuterar på vår båt tar hon med sig sin hyllade ungdomsbok Comedy Queen och sin senaste vuxenroman Blixtra, spraka, blända!

THEODOR KALLIFATIDES

Han har sagt att han skrivit sin sista bok. Men på Litteraturbåten avslöjar Theodor Kallifatides varför det ändå blev en till roman, Slaget om Troja.

STINA WOLLTER

Den bokaktuella konstnären och kroppsaktivisten Stina Wollter om normer, kroppsideal, konst och kultur – och varför hon inte har något annat val än att vara sig själv.

KATARINA WENNSTAM

Katarina Wennstam är kriminalreportern som sadlade om och blev hyllad författare och uppskattad folkbildare och förkämpe för kvinnors rättigheter. Hon är aktuell med inte mindre än fyra böcker – ungdomsböcker, deckare och fackböcker – som alla på olika sätt kretsar kring frågor som brott och skuld, heder och våld.

BO SUNDSTRÖM

Sjunger för oss på kvällen!

litteraturbat-boka-har

BOKA NU!
BOKNING: Ring Tallink Silja på 08-666 33 33.
PRIS: Från 1 895 kr/person del i E4-hytt.
RABATT: Som prenumerant får du 200 kronor i rabatt. Uppge bokningskod ”VI RABATT” och ditt prenumerantnummer (som finns på din faktura samt på baksidan av din tidning).

I PAKETET INGÅR: Föredrag, boende, buffémiddag inkl. dryck (vin, öl eller vatten), en piccoloflaska mousserande vin, frukost, fika och underhållning med Bo Sundström. Annat middagsalternativ kan bokas.

Resan går till Åbo tur och retur.

 

Du kanske också gillar