Gröna Kroatien med Gunnel Carlson

19–26 oktober 2019. Nu får du en ny möjlighet att följa med Reseklubben till det frodiga landskapet Dalmatien i gästvänliga Kroatien. Tillsammans med vår ciceron Gunnel Carlson reser vi i skördetid och upplever områdets flora och kultur, samt förstås den goda maten och drycken. Vi bor bekvämt i den mysiga småstaden Makarska, som ligger nedanför Biokovomassivet alldeles vid det kristallklara Adriatiska havet.

Under veckan gör vi trevliga utfärder till flera av regionens smultronställen med fokus på det gröna Kroatiens flora, med vackra utbredda nationalparker. Vi får även guidade besök i de praktfulla historiska städerna Split och Dubrovnik.Vår ciceron är Sveriges främsta trädgårdsjournalist Gunnel Carlson, som guidar i välbevarade botaniska trädgårdar.

RESEFAKTA
TID: 19–26 oktober 2019.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 17 105 kronor. Icke-prenumeranter: 18 105 kronor. Enkelrumstillägg: 2 400 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Grand Tours, tel. 08-24 15 25.
I PRISET INGÅR: Flyg Stockholm–Split t/r (Köpenhamn på förfrågan), transfer till hotellet t/r, del i enrumslägenhet på Hotel Meteor, halvpension med frukost och middag, tre luncher, utflykter och entréer enligt program, lokalguider, Grand Tours färdledare, ciceron Gunnel Carlson.

Gunnel Carlson, trädgårdsjournalist och författare, bland annat känd från tv-programmet Gokväll på SVT. Hon har gett ut boken Min gröna passion, där hon delar med sig av sina trädgårdskunskaper.

Läs hela programmet här.

Du kanske också gillar