Framtidsbåten

Den 15 september avgår vårt succéevent Framtidsbåten. Det här är dygnet då vi lyssnar till spännande, kunniga föreläsare för att tillsammans spana in i framtiden. Hur ser världen ut i dag och vad innebär det för nästa generation? Vågar vi lyfta blicken? Ja, tillsammans gör vi det! Vi utlovar ett givande och tankeväckande dygn.
politikens framtid:

Jan eliasson

Mästerdiplomat med lång erfarenhet inom utrikespolitik, medling och säkerhetsfrågor. Vilken är framtidens viktigaste förhandling?

En vapenfri värld:

beatrice fihn

 Nobelpristagare som har unik inblick i världens kärnvapen och kan ge en ögonblicksbild över hoten och vad som krävs för att neutralisera dem.

reflekterar:

mark levengood

Programledare, författare, radioröst och Unicef-ambadssadör som reflekterar över samtiden.

om att tänka nytt:

tobias degsell

Expert på Nobelpristagarnas kreativitet. Vilken är nyckeln för att kunna tänka nytt och alstra unika, livsviktiga framtidsidéer?

gränser i går & i dag:

dilsa demirbag-sten

 Författare och journalist som arbetar med skrivande som verktyg i utsatta områden. Migration och integration är frågor hon behärskar och har visioner kring.

robotarnas värld:

gabriel skantze

Professor på KTH som är säker på att vi i framtiden kommer att samtala med våra maskiner. Men hur får man en robot att lyssna, tolka och svara relevant?

Underhåller:

ale möller band

Står för musiken på kvällen!

BOKA NU!
BOKNING: Ring Tallink Silja på 08-666 33 33.
PRIS: Från 1 995 kr/person del i E4-hytt.
RABATT: Som prenumerant får du 200 kronor i rabatt. Uppge bokningskod ”VIRABATT”.

I PAKETET INGÅR: Föredrag, boende, buffémiddag inkl. dryck (vin, öl eller vatten), piccoloflaska, frukost och fika. Annat middagsalternativ kan bokas.

 

Du kanske också gillar