Richard Tellström: "Jag är väldigt nyttoinriktad"
Matprofilen Richard Tellström dukar upp en rejäl överraskning när vi botaniserar i hans bokhylla.
// Foto: Martin Stenmark
Lyssna på artikeln
Matprofilen Richard Tellström dukar upp en rejäl överraskning när vi botaniserar i hans bokhylla.
Kokböcker, tänker man. Hemma hos Richard Tellström utanför Uppsala borde bokhyllorna vara proppade med böcker som på något sätt handlar om mat och matlagning. Antagandet är både rätt – och fel. Förvisso står där både Prinsessornas kokbok och Torgny Lindgrens mer grovkorniga Pölsan, men receptsamlingarna är få.
Just nu: Testa Vi i 3 månader för 3 kronor
Betala 3 kronor för de 3 första månaderna, därefter 69 kr per månad. Enkelt att bli medlem, enkelt att säga upp. Det här ingår:
- Nya intervjuer, analyser, krönikor, bokutdrag, quiz och reportage varje vecka
- Läs allt ur vårt systermagasin Vi Läser
- Alla artiklar finns inlästa
- Veckobrevet, litteraturbrevet och kulturtipsbrevet i din mejlkorg
- Få tillgång till Vi-appen