Ingegerd Råman: ”En gryta för livet”
Det lantliga köket var så enkelt att maten serverades direkt på bordet – utan tallrikar. Formgivaren Ingegerd Råman minns en ljuvlig måltid som smakade sol och norditalienskt landskap.
// Foto: Ulrika Ekblom
Lyssna på artikeln
Det lantliga köket var så enkelt att maten serverades direkt på bordet – utan tallrikar. Formgivaren Ingegerd Råman minns en ljuvlig måltid som smakade sol och norditalienskt landskap.
Just nu: Testa Vi i 3 månader för 3 kronor
Betala 3 kronor för de 3 första månaderna, därefter 69 kr per månad. Enkelt att bli medlem, enkelt att säga upp. Det här ingår:
- Nya intervjuer, analyser, krönikor, bokutdrag, quiz och reportage varje vecka
- Läs allt ur vårt systermagasin Vi Läser
- Alla artiklar finns inlästa
- Veckobrevet, litteraturbrevet och kulturtipsbrevet i din mejlkorg
- Få tillgång till Vi-appen